יתרונות תזונתיים
מתכון קרקר כשר לפסח משביע ובעל ערך תזונתי רב, עשיר בנוגדי חמצון
רכיבים
- 1 מצה
- 1 ביצה
- 1 כף גרעיני חמניה
- כף זרעי צ'יה
- קצת מלח, פלפל וכורכום
אופן ההכנה
- מערבבים את כל הרכיבים
- יוצרים קרקרים שטוחים או באמצעות כף מניחים על מגש על נייר אפייה בשלב אחד לפני הכי גבוה בתנור
- אופים במשך 7 דקות בחום של 180 מעלות
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
תבלין הכורכום ידוע כנוגד חימצון. מהם נוגדי חמצון? התשובות במאמר הבא