יתרונות תזונתיים

מתכון קרקר כשר לפסח משביע ובעל ערך תזונתי רב, עשיר בנוגדי חמצון

רכיבים

  • 1 מצה
  • 1 ביצה
  • 1 כף גרעיני חמניה
  • כף זרעי צ'יה
  • קצת מלח, פלפל וכורכום

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל הרכיבים
  2. יוצרים קרקרים שטוחים או באמצעות כף מניחים על מגש על נייר אפייה בשלב אחד לפני הכי גבוה בתנור
  3. אופים במשך 7 דקות בחום של 180 מעלות

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

תבלין הכורכום ידוע כנוגד חימצון. מהם נוגדי חמצון? התשובות במאמר הבא