יתרונות תזונתיים
לחמניה דלה בנתרן (ללא הוספת מלח גס)
לחמניה עשירה בסיבים תזונתיים
רכיבים ל-25 לחמניות מדליקות
- 75 גר' קמח מלא
- 75 גר קמח לבן
- ביצה
- חבילת גבינת טוב טעם 3%
- מלח גס/שומשום לפיזור מעל הלחמניות
אופן ההכנה
- לשים את כל המצרכים בקערה וללוש
- ייתכן וצריך להוסיף 1-2 כפות מים לפי מצב הבצק
- לאחר שמתקבל בצק אחיד תולשים עיגולים קטנים ויוצרים בעזרת הידיים מעין מקלוני בצק שאותם קושרים לשמינייה ומתקבלת חלונת קטנה.
- מברישים את החלונת בביצה, מפזרים מעל מלח גס ושולחים לתנור עד להזהבה קלה (בערך 10-15 דק').
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
קמח מחיטה מלאה מכיל את גרעין החיטה, עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל את הנבט העשיר במיוחד בויטמינים ממשפחת B ומינרלים