יתרונות תזונתיים

לחמניה דלה בנתרן (ללא הוספת מלח גס)

לחמניה עשירה בסיבים תזונתיים

רכיבים ל-25 לחמניות מדליקות

  • 75 גר' קמח מלא
  • 75 גר קמח לבן
  • ביצה
  • חבילת גבינת טוב טעם 3%
  • מלח גס/שומשום לפיזור מעל הלחמניות

אופן ההכנה

  1. לשים את כל המצרכים בקערה וללוש
  2. ייתכן וצריך להוסיף 1-2 כפות מים לפי מצב הבצק
  3. לאחר שמתקבל בצק אחיד תולשים עיגולים קטנים ויוצרים בעזרת הידיים מעין מקלוני בצק שאותם קושרים לשמינייה ומתקבלת חלונת קטנה.
  4. מברישים את החלונת בביצה, מפזרים מעל מלח גס ושולחים לתנור עד להזהבה קלה (בערך 10-15 דק').

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

קמח מחיטה מלאה מכיל את גרעין החיטה, עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל את הנבט העשיר במיוחד בויטמינים ממשפחת B ומינרלים