יתרונות תזונתיים
המתכון עשיר בסיבים תזונתיים ללא חומרים משמרים ומכיל שומן בלתי רווי התורם לירידה בכולסטרול
רכיבים
-
ביצה
-
200 גר' קמח מלא
-
200 גר' קמח לבן
-
קורט מלח
-
15 גר' שמרים
-
160 גר' מים
-
30 גר' שמן קנולה
-
40 גר' סוכר/ממתיק
אופן ההכנה
- שמים את כל החומרים במיקסר בקערת לישה ל-9 דק'
- לאחר מכן קולעים צמה, מניחים בתבנית על נייר אפייה ומתפיחים עד להכפלת הנפח
- מברישים בביצה טרופה או מים
- מפזרים שומשום מלא
- ומכניסים לתנור שחומם מבעוד מועד ל180 מעלות
- אופים עד להזהבה כ 20-25 דק'
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
ניתן להכין לחמניות קטנות או גדולות מאותו המתכון