יתרונות תזונתיים

מתכון עשיר בסיבים תזונתיים וללא שומן טרנס

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  •  ביצה בגודל L
  • כוס מים
  • 1.5 כוסות קמח מלא
  • 1.5 כוס קמח לבן
  •  כפית מלח
  •  2 כפות סוכר חום
  •  כף שמרים יבשים

אופן ההכנה

  1. מערבבים הכל ביד על לקבלת מסה אחיד ולאחר מכן מניחים בקערה משומנת קלות (בשמן קנולה) 
  2.  מכסים ומניחים לתפוח כ-שעה
  3.  לאחר התפיחה מחלקים ל-8 ומכינים מכל חלק כדור שטוח
  4.  מניחים על נייר אפייה ומניחים להן לתפוח 40 דק'
  5.  במקביל מחממים את התנור ל180 מעלות
  6.  אופים את הלחמניות כ15 דק' עד להשחמתן
  7.  מוציאים מהתנור ומצננים
  8.  בתאבון!

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

ניתן להשלים את הלחמניה עם המבורגר טעים דל שומן ועשיר בברזל