יתרונות תזונתיים

מתכון מופחת קלוריות, דל בשומן ועשיר בברזל

רכיבים

  • ½ קילו חזה עוף חתוך לרצועות 
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב צ'ילי חריף חמוץ
  • 1 כף טריאקי
  • חצי כוס מים
  • רבע כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית בהארט

אופן ההכנה

  1. להשרות את רצועות העוף במרינדה לכ- 15 דק'  ולהכניס למחבת שחומם מראש (עם נוזלי המרינדה).
  2. לבשל את העוף בנוזלי המרינדה עד שמוכן. במידה והנוזלים מתאדים לפני שהעוף מוכן, ניתן להוסיף מעט מים- אין צורך בשמן כלל!
  3. ניתן לשנות את כמויות המצרכים לפי טעמכם האישי.
  4. הצעת הגשה – 1/3 צלחת אורז חום (או לבן למי שלא אוהב) , 1/3 צלחת  (או יותר) שעועית ירוקה ו- 1/3 צלחת חזה עוף ברוטב.
  5. בתיאבון!

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

אורז מלא מכיל יותר סיבים תזונתים מאורז לבן. מהם סיבים תזונתיים? התשובות כאן