יתרונות תזונתיים
מתכון מופחת קלוריות, דל בשומן ועשיר בברזל
רכיבים
- ½ קילו חזה עוף חתוך לרצועות
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב צ'ילי חריף חמוץ
- 1 כף טריאקי
- חצי כוס מים
- רבע כפית פפריקה מתוקה
- רבע כפית בהארט
אופן ההכנה
- להשרות את רצועות העוף במרינדה לכ- 15 דק' ולהכניס למחבת שחומם מראש (עם נוזלי המרינדה).
- לבשל את העוף בנוזלי המרינדה עד שמוכן. במידה והנוזלים מתאדים לפני שהעוף מוכן, ניתן להוסיף מעט מים- אין צורך בשמן כלל!
- ניתן לשנות את כמויות המצרכים לפי טעמכם האישי.
- הצעת הגשה – 1/3 צלחת אורז חום (או לבן למי שלא אוהב) , 1/3 צלחת (או יותר) שעועית ירוקה ו- 1/3 צלחת חזה עוף ברוטב.
- בתיאבון!
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
אורז מלא מכיל יותר סיבים תזונתים מאורז לבן. מהם סיבים תזונתיים? התשובות כאן