יתרונות תזונתיים
מתכון עשיר בסיבים תזונתיים וללא שומן טרנס
רכיבים
- 2 כפות שמן זית
- ביצה בגודל L
- כוס מים
- 1.5 כוסות קמח מלא
- 1.5 כוס קמח לבן
- כפית מלח
- 2 כפות סוכר חום
- כף שמרים יבשים
אופן ההכנה
- מערבבים הכל ביד על לקבלת מסה אחיד ולאחר מכן מניחים בקערה משומנת קלות (בשמן קנולה)
- מכסים ומניחים לתפוח כ-שעה
- לאחר התפיחה מחלקים ל-8 ומכינים מכל חלק כדור שטוח
- מניחים על נייר אפייה ומניחים להן לתפוח 40 דק'
- במקביל מחממים את התנור ל180 מעלות
- אופים את הלחמניות כ15 דק' עד להשחמתן
- מוציאים מהתנור ומצננים
- בתאבון!
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
ניתן להשלים את הלחמניה עם המבורגר טעים דל שומן ועשיר בברזל