יתרונות תזונתיים

מתכון דל שומן ועשיר בסידן

רכיבים עבור 10 מנות אישיות

  • 500 גר' גבינה לבנה סקי 5%
  • 1 גביע (200 גרם) גבינת שמנת 5%
  • 1.5 כוסות חלב 3%
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר / 1 כף אבקת סוכרלוז 
  • 4 כפיות קפה נמס
  • 1/2 כוס מים חמים
  • חבילת ביסקוויטים לוטוס
  • לזרייה: 1 כף אבקת קקאו

אופן ההכנה

  1. מעבירים לקערה גבינות, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וטורפים היטב עד קבלת עיסה אחידה ואוורירית.
  2. מכינים מראש 10 גביעים. מערבבים בקערית שטוחה קפה נמס ומים. טובלים מחצית מהביסקוויטים בקפה ומחלקים בין הכוסות מחלקים מחצית מתערובת הגבינה בין הכוסות.
  3. חוזרים על הפעולה עם המחצית השניה של הביסקוויטים ולאחר מכן עם המחצית השניה של תערובת הגבינה.
  4. מצננים במקרר לפחות שעתיים. בוזקים בעזרת מסננת אבקת קקאו ומגישים.
  5. בתיאבון!

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

מתכון זה דל בשומן. מהו שומן רווי? בלתי רווי? בואו נעשה לכם סדר בבלגן במאמר הבא