יתרונות תזונתיים
מתכון דל שומן ועשיר בסידן
רכיבים עבור 10 מנות אישיות
- 500 גר' גבינה לבנה סקי 5%
- 1 גביע (200 גרם) גבינת שמנת 5%
- 1.5 כוסות חלב 3%
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות סוכר / 1 כף אבקת סוכרלוז
- 4 כפיות קפה נמס
- 1/2 כוס מים חמים
- חבילת ביסקוויטים לוטוס
- לזרייה: 1 כף אבקת קקאו
אופן ההכנה
- מעבירים לקערה גבינות, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וטורפים היטב עד קבלת עיסה אחידה ואוורירית.
- מכינים מראש 10 גביעים. מערבבים בקערית שטוחה קפה נמס ומים. טובלים מחצית מהביסקוויטים בקפה ומחלקים בין הכוסות מחלקים מחצית מתערובת הגבינה בין הכוסות.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השניה של הביסקוויטים ולאחר מכן עם המחצית השניה של תערובת הגבינה.
- מצננים במקרר לפחות שעתיים. בוזקים בעזרת מסננת אבקת קקאו ומגישים.
- בתיאבון!
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
מתכון זה דל בשומן. מהו שומן רווי? בלתי רווי? בואו נעשה לכם סדר בבלגן במאמר הבא