יתרונות תזונתיים

חומוס ביתי בעל ערך גליקמי נמוך, מה שהופך אותו למזון משביע במיוחד ואידאלי לסובלים מבעיות ברמות הסוכר

רכיבים

  • קופסת חומוס משומר במלח בלבד
  • כוס טחינה גולמית משומשום מלא
  • כוס מים
  • שני שיני שום קצוצות
  • כמון לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. שוטפים את גרגירי החומוס ושמים את כל החומרים בקערה. בעזרת בלנד מוט טוחנים עד למרקם הרצוי
  2. ניתן לאכול חם או קר

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

פולי החומוס מכילים חלבון איכותי וכמויות גדולות של סידן, ברזל, אשלגן, ויטמין B3 וחומצות שומן רב בלתי רוויות