יתרונות תזונתיים
חומוס ביתי בעל ערך גליקמי נמוך, מה שהופך אותו למזון משביע במיוחד ואידאלי לסובלים מבעיות ברמות הסוכר
רכיבים
-
קופסת חומוס משומר במלח בלבד
-
כוס טחינה גולמית משומשום מלא
-
כוס מים
-
שני שיני שום קצוצות
-
כמון לפי הטעם
אופן ההכנה
-
שוטפים את גרגירי החומוס ושמים את כל החומרים בקערה. בעזרת בלנד מוט טוחנים עד למרקם הרצוי
-
ניתן לאכול חם או קר
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
פולי החומוס מכילים חלבון איכותי וכמויות גדולות של סידן, ברזל, אשלגן, ויטמין B3 וחומצות שומן רב בלתי רוויות