יתרונות תזונתיים
מתכון דל בשומן ועשיר בסיבים תזונתיים
רכיבים
- חצי קילו עוף טחון/הודו
- 3 כוסות חומוס טחון (לגונדי)
- 240 גר' בצל קצוץ דק
- 1/2 כוס שמן קנולה/זית
- חצי עד 3/4 כוס מים
- כמון, כוסברה יבשה טחונה, מלח , פלפל, רבע כפית הל טחון)
אופן ההכנה
- לערבב הכל יחד לעיסה רכה
- לבשל בתוך מרק ירקות כ-20 דקות
- ניתן להקפאה (ללא המרק)
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
אם תבחרו להכין את המתכון עם בשר הודו נקבה אדום, כמות הברזל תעלה בצורה משמעותית