יתרונות תזונתיים

מתכון דל בשומן ועשיר בסיבים תזונתיים

רכיבים

  • חצי קילו עוף טחון/הודו
  • 3 כוסות חומוס טחון (לגונדי)
  • 240 גר' בצל קצוץ דק
  • 1/2  כוס שמן קנולה/זית
  • חצי עד 3/4 כוס מים
  • כמון, כוסברה יבשה טחונה, מלח , פלפל, רבע כפית הל טחון)

אופן ההכנה

  1. לערבב הכל יחד לעיסה רכה
  2. לבשל בתוך מרק ירקות כ-20 דקות
  3. ניתן להקפאה (ללא המרק)

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

אם תבחרו להכין את המתכון עם בשר הודו נקבה אדום, כמות הברזל תעלה בצורה משמעותית