יתרונות תזונתיים

מתכון עשיר בסיבים תזונתיים ודל בשומן

רכיבים

  • קישואים עגולים חצויים ל-2
  • 3 גזרים
  •  2 בצלים
  • 2 כפות פירורי לחם
  •  ביצה
  • כף פרמזן
  •  תבלינים: מלח, פלפל, שן שום,טימין ופטרוזיליה

אופן ההכנה

  1. מבשלים קלות את הקישואים 5-10 דקות על מנת לרככם מעט
  2.  מוציאים את תוכנם באמצעות כף
  3. מחממים מעט שמן קנולה על מחבת ומקפיצים את הבצל יחד עם תוכן הקישואים וגזר מגורד
  4. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ונותנים לתערובת המילוי להתקרר מעט
  5.  ממלאים את הקישואים, מפזרים מעל מעט גבינת פרמזן ופירורי לחם
  6.  אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה במשך כ- 10 דקות.
  7. בתיאבון !

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

מאמר בנושא סיבים תזונתיים