יתרונות תזונתיים
מתכון עשיר בסידן
רכיבים
-
500 גר' פסטה פנה/ פוזילי מקמח דורום או מקמח מלא
-
250 גר' ריקוטה פלפלים
-
5% חצי כוס חלב 3%
-
בזיליקום לפי הטעם
-
בצל קצוץ
-
ניתן להוסיף ברוקולי (שקית סנפרוסט)
-
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
-
מבשלים את הפסטה לפי הוראות הכנה.
-
בסיר נפרד מאדים את הבצל במים עד לשקיפותו
-
מוסיפים את המים החלב עד לרתיחה
-
לאחר מכן מוסיפים את הריקוטה, מערבבים היטב
-
מוסיפים את הברוקולי
-
לבסוף מוסיפים את הפסטה המסוננת
-
אוכלים בתאבון!
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
טבלת מזונות עשירים בסידן