יתרונות תזונתיים

מתכון עשיר בסידן

רכיבים

  • 500 גר' פסטה פנה/ פוזילי מקמח דורום או מקמח מלא
  •  250 גר' ריקוטה פלפלים
  •  5% חצי כוס חלב 3%
  • בזיליקום לפי הטעם
  •  בצל קצוץ
  • ניתן להוסיף ברוקולי (שקית סנפרוסט)
  •  מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות הכנה.
  2. בסיר נפרד מאדים את הבצל במים עד לשקיפותו
  3. מוסיפים את המים החלב עד לרתיחה
  4. לאחר מכן מוסיפים את הריקוטה, מערבבים היטב
  5. מוסיפים את הברוקולי
  6. לבסוף מוסיפים את הפסטה המסוננת
  7. אוכלים בתאבון!

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

טבלת מזונות עשירים בסידן