יתרונות תזונתיים

מתכון ללא תוספת שמן

רכיבים

  • בצל לבן יבש
  •  שום
  •  פטריות שמפיניון
  •  צנוברים
  •  עוף שלם
  •  בשר בקרהודו טחון
  •  תבלינים (מלח, פלפל, כורכום, זעפרן)
  •  עשבי תיבול (טימין, רוזמרין, כוסברה)

אופן ההכנה

  1. מטגנים בצל על מחבת בלי שמן (אפשר להוסיף קצת מים) עד להתרככותו.
  2.  מוסיפים 4 שיני שום חתוכות לפרוסות
  3.  מוסיפים פטריות שמפיניון חתוכות קטן וצנוברים
  4.  מוסיפים את הבשר הטחון (אפשר בקר, הודו או שילוב) ומערבבים.
  5. מוסיפים תבלינים לפי הטעם
  6. מורידים מהאש ומחכים שהתערובת המילוי קצת תתקרר
  7.  ממלאים את העוף בתערובת
  8.  מכניסים לתנור ל 180 מעלות למשך כשעה עד שהעוף מוכן
  9.  אפשר להוריד לעוף את העור לפני הבישול ובמקרה זה צריך לוודא שהעוף לא מתייבש
  10. אפשר להוסיף בטטה ותפוחי אדמה מקולפים על המגש לצידי העוף בתור תוספת
  11. כשהעוף מוכן, חותכים אותו לאורכו ומגלים את המילוי
  12.  בתיאבון!

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

מומלץ להוריד את העור של העוף לפני הבישול