יתרונות תזונתיים

מתכון דל בשומן 

רכיבים

  • 3 ביצים
  • 1 גביע גיל 3%
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 ¼ כוס קמח תופח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • סילאן

אופן ההכנה

  1. לערבב את כל המצרכים לכדי בלילה אחידה ולהעביר לתבנית קוגלהוף ששומנה בספריי שמן.
  2. להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 160-180 מעלות למשך 30-40 דק' או עד שקיסם שננעץ יוצא חלק.
  3. בסיום האפייה, לחורר את העוגה בעזרת מזלג, ולהזליף סילאן לפי הטעם מעל ולמרוח כך שיגיע לכל קצוות העוגה.
  4. הצעת הגשה – להעביר את העוגה בעודה חמה (אך לא מאוד) לצלחת הגשה יפה, ורק אז להזליף את הסילאן.

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

המתכון דל שומן- אך מהי כמות השומן המומלצת כחלק ממסגרת אכילה יומית? הפרטים כאן