יתרונות תזונתיים
מתכון דל בשומן
רכיבים
- 3 ביצים
- 1 גביע גיל 3%
- 1/3 כוס שמן
- 1 ¼ כוס קמח תופח
- 1 שקית סוכר וניל
- סילאן
אופן ההכנה
- לערבב את כל המצרכים לכדי בלילה אחידה ולהעביר לתבנית קוגלהוף ששומנה בספריי שמן.
- להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 160-180 מעלות למשך 30-40 דק' או עד שקיסם שננעץ יוצא חלק.
- בסיום האפייה, לחורר את העוגה בעזרת מזלג, ולהזליף סילאן לפי הטעם מעל ולמרוח כך שיגיע לכל קצוות העוגה.
- הצעת הגשה – להעביר את העוגה בעודה חמה (אך לא מאוד) לצלחת הגשה יפה, ורק אז להזליף את הסילאן.
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
המתכון דל שומן- אך מהי כמות השומן המומלצת כחלק ממסגרת אכילה יומית? הפרטים כאן