יתרונות תזונתיים

מתכון דל בשומן שאינו מצריך טיגון

רכיבים

  • 1 תפו"א
  • 2 קישואים
  • 1 גזר
  • 1 בטטה 1 בצל
  • 1 ביצה
  • 2 חלבוני ביצה
  •  2 כפות קמח מלא תופח
  •  מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. שוטפים את הירקות היטב ומייבשים. אפשר בלי לקלף- רק לשטוף היטב
  2. מכניסים למעבד מזון לדיסקית גסה ומגרדים את הירקות
  3. מסלקים את עודף הנוזלים ומוסיפים את הביצה והחלבונים
  4. מערבבים היטב עם המלח והפלפל + 2 כפות קמח מלא תופח
  5. פורסים נייר אפייה, מלבבים לביבות מהעיסה ומסדרים בתבנית.
  6. מכניסים לתנור בחום בינוני ל-10 דקות מכל צד, עד להשחמה

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

ניתן להבריש את נייר האפייה במעט שמן קנולה או בתרסיס שמן על מנת שהלביבות לא תדבקנה