יתרונות תזונתיים
מתכון דל בשומן שאינו מצריך טיגון
רכיבים
-
1 תפו"א
-
2 קישואים
-
1 גזר
-
1 בטטה 1 בצל
-
1 ביצה
-
2 חלבוני ביצה
-
2 כפות קמח מלא תופח
-
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
-
שוטפים את הירקות היטב ומייבשים. אפשר בלי לקלף- רק לשטוף היטב
-
מכניסים למעבד מזון לדיסקית גסה ומגרדים את הירקות
-
מסלקים את עודף הנוזלים ומוסיפים את הביצה והחלבונים
-
מערבבים היטב עם המלח והפלפל + 2 כפות קמח מלא תופח
-
פורסים נייר אפייה, מלבבים לביבות מהעיסה ומסדרים בתבנית.
-
מכניסים לתנור בחום בינוני ל-10 דקות מכל צד, עד להשחמה
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
ניתן להבריש את נייר האפייה במעט שמן קנולה או בתרסיס שמן על מנת שהלביבות לא תדבקנה