יתרונות תזונתיים
מתכון מהיר עשיר בסידן וחלבון
רכיבים
- 2 פרוסות לחם מקמח שיפון מלא
- 100 גרם חזה עוף
- עלי רוקט
- טחינה משומשום מלא
- עגבניה
- בצל
- פלפל ומלח
אופן ההכנה
- מורחים את הטחינה (לאחר דילולה) על פרוסות הלחם
- מניחים עלי רוקט ופרוסות עגבניה דקות על הפרוסות
- מטגנים את חזה העוף על מחבת יחד עם קצת בצל חתוך לרצועות (עדיף להשתמש בתרסיס שמן קנולה)
- מתבלים לפי הטעם
- מניחים את חזה העוף ופרוסות הבצל על פרוסות הלחם, סוגרים ולוחצים
- חותכים באמצע באלכסונים יפים ומגישים!
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
תוספת של ירקות צבעוניים לצד הכריך ישדרגו את הארוחה למאוזנת ומשביעה יותר לאורך זמן