יתרונות תזונתיים

מתכון מהיר עשיר בסידן וחלבון

רכיבים

  • 2 פרוסות לחם מקמח שיפון מלא
  • 100 גרם חזה עוף
  • עלי רוקט
  • טחינה משומשום מלא
  • עגבניה
  • בצל
  • פלפל ומלח

אופן ההכנה

  1. מורחים את הטחינה (לאחר דילולה) על פרוסות הלחם
  2. מניחים עלי רוקט ופרוסות עגבניה דקות על הפרוסות
  3. מטגנים את חזה העוף על מחבת יחד עם קצת בצל חתוך לרצועות (עדיף להשתמש בתרסיס שמן קנולה)
  4. מתבלים לפי הטעם
  5. מניחים את חזה העוף ופרוסות הבצל על פרוסות הלחם, סוגרים ולוחצים
  6. חותכים באמצע באלכסונים יפים ומגישים!

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

תוספת של ירקות צבעוניים לצד הכריך ישדרגו את הארוחה למאוזנת ומשביעה יותר לאורך זמן