יתרונות תזונתיים
מתכון עשיר בסידן
רכיבים
-
1 קופסאת פטריות
-
1 בצל
-
1 כף שמן ( או פחות)
-
1 קוטג' 1
-
חבילה גבינת טוב טעם או טבורוג
-
1 כוס גבינה בולגרית5% מגורדת
-
2 כפות קמח(רצוי מלא) או פירורי לחם
-
1 ביצה
-
פטרוזילה לפי הטעם
-
פילפל ומלח לפי הטעם
-
תבנית אפייה משומנת מעט
אופן ההכנה
- מטגנים בצל בכף שמן
- מוסיפים פטריות ומטגנים עד שהן מוכנות
- מערבבים את כל שער המרכיבים ביחד
- מוסיפים פטריות לתערובות.
- מעבירים לתבנית ואופים כ חצי שעה ב 180 מעלות
- נותנים קצת להתקרר ובתיאבון !