יתרונות תזונתיים

מתכון עשיר בסלניום ובויטמינים מקבוצת B

רכיבים

  • 1 חבילת מיקס פטריות
  •  1 בצל גדול
  •  תבלינים

אופן ההכנה

  1. מטגנים בצל חתוך גס אחד על מחבת –ניתן לטגן על קצת מים במקום השמן
  2. מוסיפים חבילת מיקס פטריות (שמפיניון, שיטקי) אחת ומטגנים קלות עד תחילת שינוי הצבע
  3. מוסיפים 3 ליטרים של מים ומביאים לרתיחה
  4. מוסיפים תבלינים לפי הטעם (מומלץ פלפל שחור, מלח, בהרט)
  5. מוסיפים פטריות נוספות עדינות יותר (יער) עד להתרככותן
  6. בתיאבון!

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

מחקרים מראים כי פטריות מפחיתות את הסיכון לסרטן