יתרונות תזונתיים

 גרנולה ביתית עשירה בסיבים תזונתיים המסייעים להורדת הכולסטרול הרע (LDL) ועשירה בזרחן, ויטמין B1, מגנזיום, מנגן וסלניום

רכיבים

  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 2 כפות קמח מלא
  • כוס גרעיני חמנייה גרעיני דלעת אגוזי מלך קצוצים
  • 2 כפות נבט חיטה
  • 3 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
  • כוס צימוקים אוכמניות תמרים קצוצים

אופן ההכנה

  1. מערבבים את שיבולת השועל עם הסילאן עד למצב בו הסילאן עוטף את כל שיבולת השועל. לאחר מכן מוסיפים את נבט החיטה, הקמח והגרעינים ומערבבים
  2. מעבירים למגש שטוח פיירקס
  3. מכניסים למיקרוגל למשך 40 שניות. לאחר מכן מוציאים ומערבבים
  4. חוזרים על הפעולה לפחות 5 פעמים עד למצב בו שיבולת השועל הופכת פריכה
  5. מוסיפים את תערובת הפירות היבשים
  6. לאחר קירור מאחסנים בצנצנת

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

טיפ: ניתן להוסיף ליוגורט ולהשלמת התמונה כפית זרעי פשתן טחונים