יתרונות תזונתיים
מתכון עשיר בסיבים תזונתיים ודל בשומן
רכיבים
-
קישואים עגולים חצויים ל-2
-
3 גזרים
-
2 בצלים
-
2 כפות פירורי לחם
-
ביצה
-
כף פרמזן
-
תבלינים: מלח, פלפל, שן שום,טימין ופטרוזיליה
אופן ההכנה
- מבשלים קלות את הקישואים 5-10 דקות על מנת לרככם מעט
- מוציאים את תוכנם באמצעות כף
- מחממים מעט שמן קנולה על מחבת ומקפיצים את הבצל יחד עם תוכן הקישואים וגזר מגורד
- מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ונותנים לתערובת המילוי להתקרר מעט
- ממלאים את הקישואים, מפזרים מעל מעט גבינת פרמזן ופירורי לחם
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה במשך כ- 10 דקות.
- בתיאבון !
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
מאמר בנושא סיבים תזונתיים