יתרונות תזונתיים
מתכון עשיר בסיבים תזונתיים, דל בשומן
רכיבים עבור 20 לביבות אפויות
- בטטה גדולה
- 3 גזרים בינוניים
- חצי כוס קמח
- 2 ביצים
- מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
- קולפים את הרכיבים ומגרדים באמצעות מגרדת גסה.
- מוסיפים את הביצים והתבלינים.
- מלבבים לביבות ומניחים אותן על נייר אפייה משומן באופן קל בשמן קנולה.
- משפריצים על כל לביבה – שפריץ של ספרי שמן קנולה/זית לפני הנחת הלביבה על המגש ועל הלביבה.
- אופים בתנור במשך כ- 20 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלביבות מזהיבות.
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך
הלביבות עשירות בבטא קרוטן אשר מסייע בהפחתת הנזקים החימצוניים לגוף