יתרונות תזונתיים

מתכון עשיר בסיבים תזונתיים, דל בשומן

רכיבים עבור 20 לביבות אפויות

  • בטטה גדולה
  • 3 גזרים בינוניים
  • חצי כוס קמח
  • 2 ביצים
  • מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. קולפים את הרכיבים ומגרדים באמצעות מגרדת גסה.
  2. מוסיפים את הביצים והתבלינים.
  3. מלבבים לביבות ומניחים אותן על נייר אפייה משומן באופן קל בשמן קנולה.
  4. משפריצים על כל לביבה – שפריץ של ספרי שמן קנולה/זית לפני הנחת הלביבה על המגש ועל הלביבה.
  5. אופים בתנור במשך כ- 20 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלביבות מזהיבות.

מידע נוסף שעשוי לעניין אותך

הלביבות עשירות בבטא קרוטן אשר מסייע בהפחתת הנזקים החימצוניים לגוף